Dsb værksted næstved

Nye grønnere værksteder – DSB

Nye grønnere værksteder

DSB Værksted i Næstved Kommune: Høring over miljøkonsekvensrapport og udkast til § 25 tilladelse (VVM-tilladelse). 04-07-2022. Miljøvurdering.

DSB-Værksted ved Fladsågård i Næstved Kommune

2. feb. 2022 — DSB-værkstedet nær Næstved ventes at koste i underkanten af 2 mia. kr. … Togværksted med tilhørende baneanlæg i Næstved – etablering.

Miljøstyrelsen har indledt miljøvurderingen (VVM) af DSB’s etablering af nyt værksted ved Fladsågård i Næstved Kommune. Der skal anlægges et nyt værksted samt nye spor til opstilling af togmateriel på et areal tæt ved Mogenstrup Ås.

Politikere giver nyt grønt lys til milliarddyrt DSB-værksted

DSB Værksted i Næstved Kommune: Høring over miljøkonsekvensrapport og udkast til § 25 tilladelse (VVM-tilladelse)

Det er endnu ikke besluttet, hvor i Næstved værkstedet skal ligge, … Centralværkstedet har i mere end 100 år været en del af rygraden i DSB’s togdrift.

J.nr.: 2022-10046 Miljøstyrelsen igangsætter hermed høring over vurdering af virkninger på miljøet (miljøkonsekvensrapport) samt udkast til afgørelse for etablering og drift for nyt DSB Værksted i Næstved Kommune ved Mogenstrup Ås. Indsigelser og bemærkninger skal være modtaget senest 29. august 2022. Miljøstyrelsen vil herefter tage endelig stilling til, om projektet kan tillades.

DSB indgår milliardkontrakt om nyt værksted til fremtidens …

Politikere giver nyt grønt lys til milliarddyrt DSB-værksted – Licitationen

31. mar. 2022 — Næstved · Høringer · Borgermøder og høringer · Forslag til Lokalplan 142 for et erhvervsområde til DSB-værksted ved Mogenstrup samt …

DSB-værkstedet ventes at koste omkring 1,9 mia. kr.

DSB værksted ved Fårebakkerne – DN Næstved

DSB og MT Højgaard i milliardaftale om værksted i Næstved

DSB værksted ved Fårebakkerne – Næstved

Milliarddyrt togværksted bliver forsinket med mere end et halvt år

DSB og MT Højgaard i milliardaftale om | BygTek.dk

I 2026 vil et værksted til service det materiel, der varetager den internationale og den regionale trafik, stå klar i Næstved. Byggeriet bliver

DSB flytter stort værksted til Næstved – DSB Ejendomme

Milliarddyrt togværksted bliver forsinket med mere end et halvt år – Building Supply DK

Læs mere

Forslag til Lokalplan 142 for et erhvervsområde til DSB …

DSB flytter stort værksted til Næstved – DSB Ejendomme

Forslag til Lokalplan 142 for et erhvervsområde til DSB-værksted ved Mogenstrup samt kommuneplantillæg nr. 8 | Næstved Kommune

Forslag til Lokalplan 142 for et erhvervsområde til DSB-værksted ved Mogenstrup samt kommuneplantillæg nr. 8 sendes hermed i høring i 8 uger.

Keywords: dsb værksted næstved