Klima podcast

Klimapodcasten: Den grønne løsning – Information

I Informations podcast om klima taler vi hver uge med en forsker, der har en del af svaret på, hvordan vi løser klimaudfordringerne, eller kan komme med et …

Miljø nyheder: 5 interessante klima podcasts – GreenMatch

Miljø nyheder: 5 interessante klima podcasts | GreenMatch

GreenMatch.dk har samlet de 5 mest interessante grønne podcast i maj 2019. Læs med her og bliv inspireret til, hvad du skal lytte til!

Podcast – Politiken

Politiken: Podcast

Måske synes du, at du har hørt rigeligt om klimaet. Uden rigtig at få svar på det vigtigste. … Lyt også med ved at downloade vores app ‘Politiken Podcast’.

Få et nyhedsoverblik på forsiden af politiken.dk, som både giver dig de seneste nyheder og dybdegående fortællinger.

Klimapodcasten: Den grønne løsning | a podcast by …

Klimapodcasten: Den grønne løsning | a podcast by Dagbladet Information

I Informations podcast om klima taler vi hver tirsdag med en forsker, der har en del af svaret på, hvordan gennemfører den grønne omstilling, …

I Informations podcast om klima taler vi hver tirsdag med en forsker, der har en del af svaret på, hvordan gennemfører den grønne omstilling, eller kan komme med et videnskabeligt perspektiv på en aktuel klimadebat.

Klimaalfabetet podcast – en dansk klima podcast fra klimaven

Klimaalfabetet er en podcast som dykker ned i klimakampen et bogstav af gangen. Vi snakker med eksperter om klima og miljø, så vi sammen kan blive klogere.

Klimakrøller – Københavns Universitet – Nyheder

Klimakrøller – Københavns Universitet

Podcasten er støttet af Tuborgfondet, og værterne er eneansvarlige for podcastens indhold. Kontakt: jchristensen@sund.ku.dk. Klimakrøller. Højt humør og svær …

Højt humør og svær videnskab – Velkommen til Klimakrøller. Dette er en dansk, tværfaglig klimapodcast for unge mennesker beværtet af tre studerende fra Københavns Universitet, Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Podcasten tilbyder en underholdende mulighed for bedre at forstå klimaudfordringen og den omkringliggende offentlige polemik.

Podcast-serien Bæredygtig Viden – Faculty of Natural Sciences

Podcast-serien Bæredygtig Viden – Natural Sciences, Aarhus Universitet

I podcast-serien Bæredygtig Viden vil du i hvert afsnit møde forskere fra Aarhus Universitet og … som er bæredygtige for miljø, klima og biodiversitet.

I podcast-serien Bæredygtig Viden vil du i hvert afsnit møde forskere fra Aarhus Universitet og høre om bæredygtige løsninger på verdens store udfordringer.

Klimakrøller on Spotify

I dette halvfemsende afsnit af Klimakrøller følger Jakob og Rasmus op på Kim Quists kritik af landbruget. Inge-Merete Hougaard, postdoc i Antropologi ved KU …

Lyt til vores podcasts om klima og grøn omstilling – Greenpeace

Lyt til alle seneste Greenpeace-podcasts på Spotify og Apple Podcasts – Greenpeace Danmark

Find vores seneste podcasts om klimaforandringer, dansk klimapolitik, grøn omstilling og andre emner herunder eller i din podcastapp. Værterne på podcasten ” …

Følg de seneste afsnit af vores podcasts om klimaforandringer, Danmarks klimapolitik og grønne omstilling og andre emner med vores klimahelte og deres gæster.

Klimapodcasten: Den grønne løsning on Apple Podcasts

Men fortsæt endelig med at følge Informations klimapodcast ‘Den grønne løsning’ i iTunes, eller hvor du ellers lytter til podcast.

Keywords: klima podcast, podcast klima