Myldretid dsb

Spar 20% på rejser udenfor myldretiden | rejsekort.dk

26. jul. 2019 — Med Rejsekort får du de rabatter, du skal have, helt automatisk. Du får blandt andet 20% rabat på rejser, der starter udenfor myldretiden.

myldretid – DSB

myldretid

Rød Togbus / Red replacement bus. Mandag-fredag: Morgen ca . kl. 06.00-08.00. Eftermiddag ca. kl. 15.00-17.00. Turkis Togbus / Turquoise replacement bus.

Kan jeg altid tage min cykel med i hovedstadsområdet? – DSB

Kan jeg altid tage min cykel med i hovedstadsområdet?

Som udgangspunkt kan du tage cyklen med i tog, metro og havnebusser, hvis der er plads. På Nørreport station må du ikke stå af eller på med din cykel på …

Som udgangspunkt kan du tage cyklen med i tog, metro og havnebusser, hvis der er plads. Der er dog tidsbegrænsninger på visse stationer, bl.a. Nørreport St.

Nu dur pensionistkortet også om eftermiddagen – DSB

Nu dur pensionistkortet også om eftermiddagen

26. okt. 2021 — Det er fortsat ikke muligt at rejse med bus, tog og metro med et pensionistkort i morgenens myldretid mellem kl. 7 og 9, hvor der er mange …

DSB Pensionistkort | Hovedstaden, Sjælland og Øerne

Pensionistkortet er ikke gyldigt i myldretiden fra kl. 7.00 til 9.00 på hverdage i alle transportmidler i hele DOT. Gyldighed, Pris. 3 zoner*, 660 kr.

Et pensionistkort er et personligt kort til tog, bus og metro i Hovedstadsområdet. Forny eller læs mere om dit personlige pensionistkort her.

Cykler i S-toget – DSB

Cykler i S-toget

7-9 og kl. 15.30-17.30, fordi pladsen er trang på Nørreport Station i myldretiderne. Kører du med DSB’s Lyn+, IC Lyn, IC og Regionaltog, skal du købe en …

Med rejsekort har du altid din billet ved hånden | DSB

Rejsekort | Med rejsekort har du altid din billet ved hånden | DSB

Slip for at holde styr på zoner og billetter · Spar 20% uden for myldretid. · Få mængderabat, hvis du rejser meget vest for Storebælt · Særlig rabat til børn, unge …

Rejsekort findes i mange varianter alt efter, hvilket behov du har. På rejsekort.dk kan du finde ud af, hvilket Rejsekort som passer bedst til dig.

Cykelpladsbillet – DSB

DSB | Cykelpladsbillet

Cykelpladsbilletten dækker cyklens rejse og adgang til plads i DSB InterCity-, InterCityLyn-, … Selv i myldretiden er der som regel plads til cykler.

Cykelpladsbilletten dækker cyklens rejse, og sikrer den en plads i InterCity, InterCityLyn eller Lyn+ samt Regionaltog for 20 kr. Cykler i S-tog er gratis.

Regeringen: Undgå tog og bus i myldretid – politiken.dk

10. mar. 2020 — Hvis man rejser med kollektiv trafik, bør man overveje, om man kan rejse på andre tidspunkter end i myldretiden. DSB tilbyder, at man kan …

Farvel til DSB i Midt- og Vestjylland – Myldretid

5. januar overtager Arriva som bekendt en række jyske banestrækninger fra DSB som følge af Trafikministeriets første udbud af jernbanetrafik.

23. dec. 02: Verden bliver ikke så meget anderledes, når Arriva overtager de jyske strækninger.

Keywords: myldretid dsb