Operarejsen dr

Operarejsen: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Operarejsen er en højkulturel, fladpandet og personlig odysse om opera og venskab med Allan Gravgaard Madsen, Frederik Cilius og Rasmus Bruun.

Frederik Cilius og Rasmus Bruun får overtalt komponist Allan Gravgaard Madsen til at tage på operarejse, selvom han hader at rejse. En højkulturel, fladpandet og personlig odysse om opera og venskab.

Operarejsen (2021) – Cilius // Bruun

Operarejsen – Sæson 2. Webmaster – Bo Kjærgaard27. januar 2023. 0. Operarejsen – Sæson 2 DR TV. En skriveblokade tvinger Allan til at indse, at han har brug …

Operarejsen er en højkulturel, fladpandet og personlig odysse om opera og venskab med Allan Gravgaard Madsen, Frederik Cilius og Rasmus Bruun

Operarejsen (Trailer) – YouTube

Operarejsen 2021 – DR TV

for 2 timer siden — Anmeldelse Operarejsen akt 2. Frederik Cilius, Rasmus Bruun og Allan Gravgaard Madsen i DR-dokumentarserien ‘Operarejsen akt 2’ / Foto: DR.

Dansk dokumentarserie fra 2022. se hvornår det kan ses på DR TV

Operarejsen 2021 – DR TV – DIGITALT.TV

Operarejsen – Sæson 2 – DR TV

28. mar. 2022 — I første afsnit af DR 2’s afsindigt vellykkede serie om musikkens kongeformat prøver Frederik Cilius, rejsetrioens alfahan, …

Allan Gravgaard Madsen, Frederik Cilius og Rasmus Bruun begiver sig ud på endnu en operarejse i Europa. Der er premiere på ‘Operarejsen 2’ på DR2 og DRTV søndag den 19. februar.

Operarejsen – Sæson 2 – DR TV – DIGITALT.TV

Operarejsen begynder i dag – Allan Gravgaard Madsen

Operarejsen begynder i dag, når serien får premiere på DR2. I 8 episoder følger man Frederik Cilius, Rasmus Bruun og undertegnede rundt i Europa på jagt efter store operaoplevelser.

Operarejsen begynder i dag – Allan Gravgaard Madsen

»Operarejsen« på DR kunne være en virkelig god serie, hvis den handlede om … opera

Hvis man bliver interesseret i opera efter at have set DRs nye serie om emnet, er det nok mere på trods af DR end på grund af DR. Selvom Frederik Cilius er en fremragende formidler.

»Operarejsen« på DR kunne være en virkelig god serie …

Anmeldelse af Operarejsen 2 | Vi Elsker Serier

Dokumentar-rejseserien om opera stråler med dens skildring af venskab og kærlighed til kultur.

Anmeldelse af Operarejsen 2 | Vi Elsker Serier

Anmelder om “Operarejsen”: Der bliver rift om de gode operabilletter fra nu af | Kristeligt Dagblad

På helt underspillet facon er det lykkedes Frederik Cilius, Rasmus Bruun og Allan Gravgaard Madsen at gøre opera til noget, man gerne vil være en del af. “Operarejsen” på DR2 er forbilledlig musikformidling

Keywords: operarejsen dr, dr operarejsen, operarejse dr